Waiting for...

Múlt. Jelen. Jövő.

Mennyire van befolyással a múltunk a jelenünkre és a jövőnkre? Befolyásolnak-e olyan múltban történt események, amelyekről nem is tudunk? Milyen hatással vannak a gyerekkorban – jó szándékkal – elhangzott mondatok a felnőtt életünkre? Egyáltalán, létezik, hogy a tudatalatti nagyban befolyásolja a jelenünket és a jövőnket?

Ezek azok a kérdések, amiknek a felszínét korábban csak kapargattam, érintőlegesen beszéltünk róla az éppen aktuális pszichológusommal. Most azonban. Valami történt. A változás megindult…

Felkészül… Theta Healing

Hónapokkal ezelőtt felkerestem egy újabb szakembert, mert úgy éreztem, hogy a korábbi segítőmmel nem haladunk egy irányba, valójában nem haladunk semerre. Olyan volt, mintha egy barátnőmhöz jártam volna beszélgetni, amivel nem is lett volna probléma, de nem ez volt a célom. Szóval felkerestem egy újabb pszichológust, aki – az általam addig még nem ismert, de már többször olvasott – Theta Healing technikával is foglalkozik:

„A meditációban hozzáférünk a tudattalan tartalmához, a negatív hitrendszerekhez és érzelmi blokkokhoz. A Théta Healing® konzultáció során megkeressük azt az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, amely az adott nehézséget okozza számodra az életedben. Az emlék negatív érzelmi tartalmának törlése és a pozitív minták betöltése után azonnali változás áll be az életedben, fizikai, lelki, egészségügyi állapotodban. Egyszerre négy szinten hozza létre a gyógyulást: fizikai, lelki, spirituális és szellemi szinten. Az eredmények csodálatosak, ha hiszel benne, és megengeded magadnak a változást.” (forrás: www.thetahealingkozpont.hu)

(forras: www.theta-healing.hu)

(forras: www.theta-healing.hu)

 Az elmúlt pár kezelés távlatában azt kell, hogy mondjam, hogy hihetetlen, hogy milyen hitrendszerek élnek az emberben. Olyan elfeledett dolgok, amelyek egy-egy jól irányzott kérdéssel előugranak és fájdalmat okoznak.

A mi családunkban pl. sosem volt divat a nagy összeborulás, puszilkodás, ölelkezés, ami addig nem is igazán tűnt fel nekem, amíg nem ismertem meg a férjemet és az ő lányát, akiknél viszont ezek a dolgok mindennaposak voltak. Kezdetben kellemetlenül éreztem magam a sok ölelkezéstől, nem értettem, hogy miért kell ezt. Aztán fokozatosan megszerettem, én is egyre nyitottabbá váltam, egyre inkább igényeltem. Most a kezelések alatt értettem meg, hogy attól, hogy én ezt nem kaptam meg gyerekkoromban a szüleim nem rosszabbak, csak nekik nem ez a szeretetnyelvük. Ők megadtak nekünk mindent, amit lehetett, amiről úgy gondolták, hogy jó, de nem ezen a szeretetnyelven kommunikáltak. Valószínűleg ők sem ezt a mintát látták otthon gyerekkorukban, ezért fel sem merült bennük, hogy ezt így is lehetne.

(forras: www.allevents.in)

(forras: www.allevents.in)

Egy másik fontos felfedezés az életemben, hogy én nem a női felmenőim életét élem, hanem a saját magamét. Az ő félelmeik, korlátaik nem az én félelmeim és korlátaim. Ezeket a belém épült gátakat muszáj leépíteni ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, mert hiszem azt, hogy a teherbeesési problémáinknak lelki akadályai vannak.

Mindennapi félelmeimet add meg nekem ma…

Nem az én félelmem volt az, amikor tiniként elkezdtem menstruálni, hogy teherbe fogok esni. Nem az én félelmem az, hogy a férjem meg fog csalni, mert a férfiak ilyenek. Nem az én félelmem az, hogy a nők csak a férfiak segítői lehetnek az életben, nem pedig a társai és még sorolhatnám a sok-sok idő alatt lerakódott, rám rakódott félelmet.

(forras: www.noiskola.blogspot.com)

(forras: www.noiskola.blogspot.com)

Amikor kijövök egy Theta Healing kezelésről először mindig végtelenül szomorú vagyok, mert olyan dolgok kerülnek elő, amik nem jó érzéssel töltenek el. De aztán, ahogy telnek a napok, azt érzem, hogy egyre jobb, egyre több a felismerés, egyre inkább azt érzem, hogy megismerem önmagam és ez jó érzéssekkel, magabiztossággal tölt el. Egyre több az olyan nap az életemben, amikor pozitív vagyok, nem rettegek, nem látok előre rémeket.

Az új napi mantrám: „Felejtsd el a fejedben lévő korlátokat. Nem veled születtek, nem a részeid, csak út közben ragadtak rád.”

Azt gondolom, hogy mindenkinek szüksége lenne ilyen fajta lelki munkára. Nagyon sok olyan ember van a környezetemben, aki végtelenül kishitű, nem bízik önmagában, a képességeiben, folyamatos önostorozásban van.

Bíztatok Mindenkit, aki csak egy kicsit is gondolkodik rajta, hogy próbáljátok ki. Kezdjétek el, tényleg megéri.

 

Köszönöm, hogy elolvastál. Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod másokkal is. Ha van kedved, iratkozz fel a blogkövetésre, valamint gyere és látogass el a facebook oldalamra is, ahol további érdekességeket találsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!