Waiting for...

Életmódváltás indul

Éveken keresztül minden szilveszterkor megfogadtam, hogy na, majd a jövő évben sportolok, egészségesen táplálkozom, sokkal többet leszek a levegőn, odafigyelek magamra, stb. Mondanom sem kell, hogy kb. már január első két hetében, de legkésőbb január végéig elbukott az összes fogadalmam. Azt hiszem, idén megértem a feladatra és rájöttem, hogy mi volt eddig a probléma. Az,… Tovább »

Endo kontroll – jó passzban

Pár hete egész jó passzban vagyok (le is kopogtam gyorsan, tudjátok a babona…) Azt veszem észre magamon, hogy jó a kedvem, jó a közérzetem, egyszóval jobban érzem magam. Biztos azért, mert jön a karácsony. Imádom a karácsonyt. 🙂 Írtam már egy korábbi bejegyzésemben, hogy több sikertelenség után felkerestem egy olyan endokrinológust (a továbbiakban: endo doki),… Tovább »

Új nap – új módszer

A múlt héten felkerestem egy endokrinológust. Egy újabbat. A nőgyógyászom javasolta, hogy érdemes lenne esetleg egy másik orvosnak megmutatni a leleteimet, mert szerinte a 60 perces inzulin egy kicsit magas a vérképben. Már az időpont egyeztetésnél nagyon szimpatikus volt az asszisztens hölgy, aki kedvesen érdeklődött a problémámról. Nagyvonalakban elmeséltem neki és azt tanácsolta, hogy szerinte… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!