Waiting for...

Doktor úrnak még sincs varázskeze

Ezúttal mindent másképp csináltunk. Mondhatjuk akár, hogy babonából, de mondhatjuk azt is, hogy így jött ki a lépés. A 3. inszeminációs beavatkozás azonban mégis negatív eredménnyel zárult. 🙁 (A korábbi inszemekről itt és itt olvashatsz). Closty kúra pipa a ciklus 5. napjától a 9. napig, de ezúttal a tüszőrepesztés – a korábbiakkal ellentétben – irányított módon zajlott,… Tovább »

Amikor a 2. inszem sem sikerül

Igen, túl vagyunk a másodikon is (az elsőről itt olvashatsz bővebben). Sajnos ennek is úgy zárult az eredménye, mint az elsőnek. Teljesen negatívan. 🙁 Pedig nagyon sok pozitívum történt előtte, ami teljesen bizakodóvá tett. Egyre jobban haladtam a jógával, az ott végzett meditációval, azzal, hogy a figyelmemet megpróbáljam teljesen magamra, a gondolkodásomra irányítani. Igyekeztem kizárni a negatív… Tovább »

Amikor a petefészek (is) sztrájkba lép

A múlt héten eljött az idő amikor újra jegyet válthattam a következő ultrahangra, hogy megnézzük mekkora is az a pete, amit inszeminálni lehetne. Hát kérem, akkor ért az első sokkhatás. Ugyanis a 11. napon is csak 11 mm volt. Ez édeskevés az inszeminációhoz. Az ultrahangos doki meg is mondta – nem túl kedves stílusban -,… Tovább »

Meddig sajnál(tat)hatom magam kedvemre?

Összesen 12 napon keresztül vágtam a centit az inszeminációt követően, hogy mikor lehet végre tesztet csinálni, ami esetleg mutathat már valami eredményt is. Bár igazából nem volt rá szükség, mert a menstruációm a 12. napon tűpontosan megérkezett (sőt…), így szegényebb lettem egy álommal, hogy bizony nekünk ez elsőre sikerülni fog. De haladjunk inkább kronológiai sorrendben. Amikor megtörtént az inszemináció,… Tovább »

8 életkép a leendő anyaságomból

Az inszeminációt követően 3 nappal Nórival megint haptonómiáztunk. Elmondta, hogy a haptonómia abban is tud segíteni, hogy meg akarjon foganni az a baba és ha már megfogant, akkor meg is maradjon. Azt mondta, hogy bizonyított tény, hogy a terhesség alatt haptonómiára járó anyukák könnyebben szülnek, a gyerekük is sokkal nyugodtabb lesz a későbbiek folyamán. Szóval, fekvő… Tovább »

Vigyázz, kész, rajt… Inszem…

Végre-végre felvirradt a nap, amikor is megejtettük életünk első (hjajjjj és milyen jó lenne azt írni, hogy utolsó) inszeminációját. A múlt hét végén jártam a nőgyógyásznál a peteérést vizsgáló ultrahangon, ahol megállapította, hogy a petesejt nagyon szépen nő (spontán, mindenféle hormonális beavatkozás nélkül) és adott neki még két napot, hogy elérje a maximális méretet, a… Tovább »

Babagyárban

Végre elérkezett a várva várt nap, amit még szeptemberben (!) egyeztettem le egy asszisztens hölggyel. Bebocsátást nyertünk az ország egyik leghíresebb és legjobbnak tartott meddőségi centrumába (a továbbiakban: MC), intézményen belül pedig a leghíresebb és legjobbnak tartott orvoshoz (a továbbiakban: Dr. Úr). (Tudom-tudom, ez a várakozási idő igazán nem sok, tekintve a fentieket, illetve azt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!