Waiting for...

A lombikosok 10 parancsolata

A napokban a szokásos netes szörföléseim kapcsán találtam egy nagyon érdekes írást. A lombikosok 10 parancsolata. Jót mulattam rajta. Jó néhány pontban simán magamra ismertem (pedig még nem is lombikoztunk). Kérem, hogy jelentkezzen, aki maradéktalanul be tudta tartani… A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat”, semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot…. Tovább »

Ígéret – avagy amikor a sors segít betartani :-)

Pár héttel ezelőtt megfogadtam magamnak, hogy az első lombik eredményéig nem fogok olyan cikkeket, írásokat bújni a neten és sehol máshol, amik a lombikkal, a petesejt leszívással, a beültetéssel, stb. kapcsolatosak, valamint számadatok, statisztikák vannak benne a sikerességről, sikertelenségről. Keményen tartottam is magam az elhatározásomhoz, mígnem a múlt héten elvetődtem a könyvtárba, ahol kerestem Buda… Tovább »

Hello lombik

Január. Új év. Új élet. Az ember ilyenkor hajlamos mindent újragondolni. Fogadkozni, hogy idén aztán tutira minden másképp lesz. (Idén leadok 5 kilót, lefutok 5 km-t, egészségesebben étkezem, még kevesebb cukrot eszem, stbstb.). Idén én is sok mindent másképp csinálok. Csak egy valamit nem. Idén is mindent megteszek azért, hogy gyerekem szülessen. A tavalyi évben… Tovább »

Babagyárban

Végre elérkezett a várva várt nap, amit még szeptemberben (!) egyeztettem le egy asszisztens hölggyel. Bebocsátást nyertünk az ország egyik leghíresebb és legjobbnak tartott meddőségi centrumába (a továbbiakban: MC), intézményen belül pedig a leghíresebb és legjobbnak tartott orvoshoz (a továbbiakban: Dr. Úr). (Tudom-tudom, ez a várakozási idő igazán nem sok, tekintve a fentieket, illetve azt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!