Waiting for...

Endo kontroll – jó passzban

Pár hete egész jó passzban vagyok (le is kopogtam gyorsan, tudjátok a babona…) Azt veszem észre magamon, hogy jó a kedvem, jó a közérzetem, egyszóval jobban érzem magam. Biztos azért, mert jön a karácsony. Imádom a karácsonyt. 🙂 Írtam már egy korábbi bejegyzésemben, hogy több sikertelenség után felkerestem egy olyan endokrinológust (a továbbiakban: endo doki),… Tovább »

Új nap – új módszer

A múlt héten felkerestem egy endokrinológust. Egy újabbat. A nőgyógyászom javasolta, hogy érdemes lenne esetleg egy másik orvosnak megmutatni a leleteimet, mert szerinte a 60 perces inzulin egy kicsit magas a vérképben. Már az időpont egyeztetésnél nagyon szimpatikus volt az asszisztens hölgy, aki kedvesen érdeklődött a problémámról. Nagyvonalakban elmeséltem neki és azt tanácsolta, hogy szerinte… Tovább »

Endokrinológusok napja

Hétfőn felvirradt végre az a nap, amikor a korábbi leleteimmel jelenésem volt az orvosoknál, szám szerint kettőnél. Mind a magán, mind a TB alapon dolgozó endokrinológushoz hétfőre volt időpontom, szoros időbeosztással. Endokrinológia 1. A magánorvosnál kezdtem. Már az időpont foglalásánál jeleztem, hogy szoros időbeosztással kell továbbmennem, nem nagyon fér bele a hosszú várakozási idő. Akkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!