Waiting for...

A meddőség mögött

Fogadjátok szeretettel az Allianz (www.allianz.hu) blogversenyére íródott bejegyzésemet: Pár éve olvastam, hogy jót tesz az ember lelkének, ha kiírja magából az érzéseit, gondolatait. Nevezhetjük akár terápiának is. Üdvözöllek Benneteket az én terápiámon. Nem is tudom, hogy hol kezdjem, hiszen annyi mondanivalóm lenne… Gondolkodtam azon, milyen címet adhatnék ennek a bejegyzésnek… “Ha nem jön a gyerek…”, “Mihez… Tovább »

Élet a gyógyszereken túl – 1. rész – újabb vendégblogger írásom

Amikor az embert már olyan régóta elkerüli a gyermekáldás, mint engem (minket), akkor vagy végső elkeseredésében, vagy csak úgy, de előbb-utóbb megérik benne az igény, vagy elhatározás (nevezzük, aminek akarjuk), hogy kipróbálja az alternatív gyógymódokat/kezeléseket/eljárásokat (jelentsenek is ezek bármit 🙂 ). Próbáljuk ki ezt is alapon. Hátha… Rólam tudni kell, hogy elég szkeptikus vagyok az… Tovább »

Gondolatok egy blogtárs bejegyzése kapcsán

A napokban olvastam egy blogtársam bejegyzését, amely arról szólt, hogy mennyire felkavaró érzései vannak a terhessége kapcsán. Amikor először elolvastam ezt az írást, nem gondoltam, hogy bármilyen véleményemet is nyilvánosságra kellene hoznom ezzel kapcsolatban, de a hozzá fűzött indulatos kommenteket látva úgy gondoltam, hogy elmondom, én mit gondolok (aztán lehet engem is kövezni bátran…) A… Tovább »

Ahogy Ő látja… – kommentár nélkül

Kedvesemnek… Miután megkért, hogy írjak arról milyen az én nézőpontomból a gyerekvállalási problémákkal szembesülni, arra gondoltam, erről nem lesz túl hosszú bármit mondanom, mivel a gondok jelentős részét Ő viszi a vállán. Inkább arról mesélnék milyen is vele élni, milyen embernek látom én őt. A legjobban a hétköznapi csoda fejezi ki az érzést amit érzek iránta. Nem… Tovább »

Megszülethettél volna

Kicsit több, mint egy éve olvastam először Galgóczi Dórától a Megszülethettél volna c. könyvet. Már akkor is megérintettek a sorai, de mivel még a próbálkozásaink elején jártunk, nem igazán azonosultam vele. A napokban elővettem a könyvet és immár egy pár tapasztalattal a hátam mögött egy szuszra elolvastam újra. Sokkal, de sokkal szívbemarkolóbb volt számomra, mint… Tovább »

Kint a bárány…

Rossz kedvem van. Már napok óta. Utolért az őszi/téli depresszió. Tudom, hogy még csak most kezdődött az ősz és tudom, hogy még csak pár napja ilyen az időjárás, de akkor is. Pedig úgy kapkodom befele naponta a D-vitamint, hogy azt öröm nézni. Mikor elutazunk valahova a férjemmel mindig megállapítjuk, hogy olyan vagyok, mint egy öreg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!