Waiting for...

Apró örömök

A múlt héten sok olyan tevékenységben volt részem, amelyek kellemes emlékkel töltenek el, szívesen emlékszem rájuk vissza. Ezekből szemezgetek most Nektek egy kicsit. Hétfőn részt vettem egy előadáson/workshopon, melyet Zádrovich Aliz tartott, Anya leszek, ha eljön az ideje címmel. Alapvetően az endometriózis miatt akadályoztatott nőknek volt kitalálva a program, de számomra is nagyon érdekes volt. Találkoztam… Tovább »

Rajzold le, hogy mit érzel… (avagy az érzéseim 3 képben)

Elég semmitmondó, amolyan minden mindegy állapotban/hangulatban érkeztem a minap Árvai Nórihoz, aki látva ezt a nihilt, úgy döntött, hogy rajzolni fogunk (vagyis én). Többféle érzést kellett papírra vetni, amihez előtte megkaptam az instrukciókat. Ebből most hármat osztanék meg veletek, bár előre bocsátom, hogy az egy enyhe kifejezés, hogy nem tudok rajzolni. Szerintem egy ügyes kezű óvodás is… Tovább »

A haptonómiáról röviden

A napokban újra Árvai Nóránál jártam, akivel azt tűztük ki célul, hogy utánanézünk annak, hogy mitől is lehet bennem egy gát a terhesség bizonyos szakaszaival kapcsolatban. Nóri azt javasolta, hogy próbálkozzunk meg ezúttal a haptonómiával. Bevallom korábban sosem hallottam még erről az eljárásról, így kíváncsian (és azért egy kicsit félve is) vágtam bele ebbe a kalandba: „A haptonómia… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!