Waiting for...

Múlt. Jelen. Jövő.

Mennyire van befolyással a múltunk a jelenünkre és a jövőnkre? Befolyásolnak-e olyan múltban történt események, amelyekről nem is tudunk? Milyen hatással vannak a gyerekkorban – jó szándékkal – elhangzott mondatok a felnőtt életünkre? Egyáltalán, létezik, hogy a tudatalatti nagyban befolyásolja a jelenünket és a jövőnket? Ezek azok a kérdések, amiknek a felszínét korábban csak kapargattam,… Tovább »

Kontrollált életek

– Ne oda tedd a joghurtot a hűtőben, mert nem ott van a helye. -Miért hol van a helye? -A felső polcon -Szerintem nincs olyan, hogy ott van a helye. Ott van a helye, ahova éppen rakom. Nem tök mindegy, hogy melyik polcon van? -Nem, mert így, ha benézek a hűtőbe, akkor átlátom, hogy mit… Tovább »

A relaxáció és én

Nem állunk olyan régi viszonyban egymással. Korábban csak két alakalommal vettem részt relaxáción, mindkétszer a korábbi pszicho dokik próbálkoztak vele és nem vált be. De most. Valami történt. Először most is kissé szkeptikus voltam, amikor a műtét előtt Nóri javasolta, hogy csináljunk egy mély relaxációt, ami segít elképzelni, hogy mi fog ott történni, segít elengedni a… Tovább »

Pszichológus újra

Tegnap újra pszichológusnál jártam. Korábban is írtam már róla, hogy milyen élményeim voltak az ilyen üléseken, ezért hosszú ideje hanyagoltam már ezt a témát. Aztán, amikor pár héttel ezelőtt meglebegett fölöttem az endometriózis kardja, egy kissé kiborultam és úgy éreztem, hogy szükségem van arra, hogy beszélgessek erről valakivel. Nem a férjemmel, nem egy csoporttal, nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!