Waiting for...

Jóga a várandósságért

Tegnap már 5. alkalommal vettem részt a Csillagkuckó Jóga a várandósságért elnevezésű, 13+1 alkalmas programján, de mindeddig nem írtam róla. Sokáig tanakodtam, hogy mit is mondhatnék, nem igazán találtam a „hangomat”. A jógával való kapcsolatom korábban elég ambivalens volt. Mondhatjuk azt is, hogy nem igazán találtam meg benne a számomra rejlő üzenetet. Tettem ugyan kísérletet az elmúlt… Tovább »

Relax a petefészkeimért

A tegnapi nap folyamán újra Árvai Nórinál jártam, akivel most a közelgő ultrahang vizsgálatra tekintettel arra „gyúrtunk” – egy kis relaxációval -, hogy a megfelelő időben megfelelő méretűek legyenek a petesejtjeim. Nem is gondoltam volna korábban, hogy a relaxáció erre is megoldás lehet. Úgyhogy mondhatjuk, hogy minden egyes látogatásom alkalmával érnek újabb és újabb meglepetések…. Tovább »

A haptonómiáról röviden

A napokban újra Árvai Nóránál jártam, akivel azt tűztük ki célul, hogy utánanézünk annak, hogy mitől is lehet bennem egy gát a terhesség bizonyos szakaszaival kapcsolatban. Nóri azt javasolta, hogy próbálkozzunk meg ezúttal a haptonómiával. Bevallom korábban sosem hallottam még erről az eljárásról, így kíváncsian (és azért egy kicsit félve is) vágtam bele ebbe a kalandba: „A haptonómia… Tovább »

A relaxáció és én

Nem állunk olyan régi viszonyban egymással. Korábban csak két alakalommal vettem részt relaxáción, mindkétszer a korábbi pszicho dokik próbálkoztak vele és nem vált be. De most. Valami történt. Először most is kissé szkeptikus voltam, amikor a műtét előtt Nóri javasolta, hogy csináljunk egy mély relaxációt, ami segít elképzelni, hogy mi fog ott történni, segít elengedni a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!